Tim van ritma pred dolazak u Beograd: Grend slem šampion poražen na startu Čelendžera

Pravio je Tim prilike, ali ih nije koristio za razliku od Argentinca

  • 0
Dominik Tim Foto: Tanjug/AP

Grend slem šampion Dominik Tim nije se dobro proveo po povratku na teren pošto je u prvom zvaničnom meču nakon skoro 10 meseci poražen od 228. tenisera sveta Pedra Ćaćina 6:3, 6:4 na Čelendžeru u Marbelji.

Austrijanac je dugo bio odsutan zbog povrede, a za turnir u Beogradu, koji mu je sledeći u rasporedu, pokušao je da se pripremi u Španiji. To nije dobro prošlo.

Pravio je Tim prilike, ali ih nije koristio za razliku od Argentinca koji je posle pola sata igre došao do velikih 5:0 u prvom setu. Mali trzaj nije uspeo da ga skroz probudi i izvuče iz tog minusa.

Koncentracija nije bila dobra ni na startu druge deonice, jer je austrijski igrač odmah pretrpeo brejk, te od toga nije uspeo da se oporavi do kraja meča.

Shodno tome da je Tim bio postavljen za prvog nosioca, a da je pritom izgubio od alternative, Ćaćinu se niotkuda otvorio put na njegovoj strani i mogao bi da zaradi neke bodove koji bi ga lansirali u Top 200 na ATP listi.

Video: Đorđe Đoković: Samo da Novak krene da igra, sve ostalo će doći

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA