≫ 

Haos u Majamiju: Kirjos lomio rekete, pitao sudiju da li je normalan, izgubio gem zbog primedbi!

Ovog puta je sudija Karlos Bernardes izazvao gnev Australijanca koji je odmah po izgubljeno setu prišao stolici i osuo paljbu

  • 0

Australijski teniser Nik Kirjos nije mogao bez nove drame, napravio je pometnju i posvađao se sa sudijom između setova u meču sa Janikom Sinerom u osmini finala Mastersa u Majamiju.

Na kraju, nervoza mu je došla glave i Italijan je slavio sa 7:6(3), 6:3.

Veće bi bilo iznenađenje da šou ne postoji na meču Kirjosa. Nik je neko ko uvuče sve prisutne na stadionu, svojim reakcijama izaziva reakciju drugih.

Ovog puta je sudija Karlos Bernardes izazvao gnev Australijanca koji je odmah po izgubljeno setu prišao stolici i osuo paljbu.

- Šta je ovde nesportsko ponašanje? Šta je nesportsko ponašanje?! Pričao sam svojim prijateljem! Reci mi sa kim mogu da pričam ovde. Reci mi odmah s kim mogu da pričam - bio je iznerviran Kirjos koji je odmah po raspravi polomio reket kod svoje klupe.

Publika je odmah reagovala, a Nik je nastavio da priča sam sa sobom, ali i sa sudijom koji mu je tom prilikom udelio i treću kaznu koja je rezultovala izgubljenim gemom.

Sve to je krajnje uticalo na njega, te nije uspeo da izbegne poraz.

Video: Đorđe Đoković: Samo da Novak krene da igra, sve ostalo će doći

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA