≫ 

Cicipas govorio o Serbian openu: "Volim Srbe i njihovo domaćinstvo, divni su, voleo bih da dođem u budućnosti"

On trenutno učestvuje na turniru u Monaku, a onda ga čeka i turnir u Barseloni, koji je u isto vreme kad i Serbian open

  • 0
stefanos cicipas Foto: youtube/Australian open TV

Turnir u Monte Karlu je započeo, malo vremena je ostalo i do izlaska Novaka Đokovića na teren, a Stefanos Cicipas je dao i jednu zanimljivu izjavu za Sport Klub iz Kneževine, gde je istakao da mnogo vole Srbe.

Cicipas je samo jedan od dosta igrača koji će se takmičiti u Monaku, gde je dao izjavu za srpske medije, u kojima je istakao da mnogo voli naš narod i gostoprimstvo koje su mu pružili, te da bi u budućnosti mogao da dođe i na Serbian open, na kom ove godine neće učestvovati jer je u isto vreme i turnir u Barseloni.

- Pa ništa, moraću da kombinujem ova dva turnira - rekao je Cicipas na početku razgovora kroz osmeh, da bi se potom i malo "uozbiljio".

- Voleo bih da dođem u Srbiju, igrao sam na juniorskim turnirima tu... Volim Srbe i njihovo domaćinstvo, koliko su oni bili divnih poslednjih nekoliko godina. Nadam se da ću doći jednog dana - istakao je Stefanos Cicipas.

Inače, Grk je trenutno petoplasirani teniser na svetu.

Video: Istorijski dan za srpski sport: Novak je šampion Rolan Garosa!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA