Novinar postavio Đokoviću čudno pitanje o navijačima: "Iskreno, imao sam drugačiju sliku od toga što si rekao"

Srpski teniser nije dozvolio da ga isprovocira jedno pitanje na konferenciji

  • 6

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković eliminisan je već na prvoj prepreci u Monte Karlu. Bolji od našeg asa bio je Alehandro Davidovič-Fokina iz Španije u tri seta posle skoro dva i po sata igre. Po igri srpskog tenisera videlo se da je nešto duža pauza ostavila traga na njega.

Stoga ne čudi Novakova izjava posle meča u kojoj je rekao da je ostao bez snage i da ga čeka dug razgovor sa svojim timom. Na konferenciji za medije objasnio je da je još daleko od svoje forme, a jednog novinara zanimao je i njegov odnos sa publikom u Monte Karlu.

Smatrao je ovaj novinar da Đoković danas nije bio u "ljubavi" sa publikom zbog onog okršaja sa kraja drugog seta, iako je pred sam turnir Novak bio u odličnim odnosima sa svima pored terena. Zato je srpskog tenisera ovo pitanje jako iznenadilo, a glasilo je.

- Verovatno ste razočarani, ali ne i previše iznenađeni. Hteo bih da znam da li ste bili iznenađeni kako je publika bila protiv vas, posebno na početku, odnosno dok niste dobili drugi set. Dešavalo vam se već kada ste igrali protiv Federera i drugih igrača. I dalje ste najbolji teniser planete, zašto se to dešava? Mislite da je to zbog onoga što se desilo ove godine ili ne? - glasilo je konfuzno, dugačko pitanje ovog novinara.

Uspeo je Novak da ostane poptuno miran i da gospodski odgovori na ovo pitanje.

- Da budem iskren, ja sam imao potpuno drugačiju sliku od toga što si rekao. Uopšte nisam osećao da su protiv mene, štaviše publika je bila baš dobra i dobro su reagovali na mene - rekao je Đoković.

Video: Neprepoznatljivog Đokovića eliminisao 46. igrač sveta: Šokantan kraj za Novaka na startu Monte Karla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gavrilo

    12. april 2022 | 22:32

    Nole je gospodin covek.

  • Lord

    12. april 2022 | 21:59

    Proci ce Novak kao Osaka,kad je dosla na vrh,dala treneru otkaz,sad ne moze da se sastavi sa reketom.Ovaj nas dao Vajdi otkaz,secka se po belom svetu,slusa nekog gurua,zivi na biljkama - okaci bre reket o klin,i nemoj da nas nerviras vise!

  • Srbin

    13. april 2022 | 14:21

    Polakooooo, biće.. Uz njega i kad gubi🙏🙏🙏👌

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA