≫ 

Nimalo prijatno priznanje: Ema Radukanu otkrila da je izgubila nokte na stopalima

Jedna od najlepših teniserki sveta, otkrila je šokantan detalj

  • 0
Emma Raducanu Ema Radukanu tenis teniserka Foto: Tanjug/AP

Ema Radukanu je za jako kratko vreme uspela da oduševi čitav teniski svet. Mlada teniserka je osvojila Ju-es Open i to sa samo 18 godina, čime je najavila velika dela. Ipak, u nastavku nije uspela da rezultatima isprati očekivanja, ali se i dalje pominje kao budućnost tenisa.

Radukanu, pomalo i očekivano za mladu teniserku, susrela se s raznim pritiscima, koji su se odrazili i na njene rezultate. U poslednje vreme su joj i povrede uzele maha u karijeri, međutim, ispred nje je i debi za reprezentaciju Velike Britanije u Bili Džin King Kupu, gde će igrati protiv Češke.

Pred ovaj meč, Ema je otkrila i jedan šokantan i nimalo prijatan detalj - nema nokte na svojim stopalima.

- Nemam nokte. To je do mojih stopala, moje obuće, tokom treninga noge mi klizaju u njima, imala sam mali žulj u Majamiju, ali sada nemam problema.

Inače, Velika Britanija nema nijedan trofej osvojen u ovom takmičenju, dok Češka ima rekordnih 11 osvojenih titula u Bili Džin King kupu, odnosno, nekadašnjem FED kupu.

Video: Ema nas ostavila neme: Šampionka US opena diže nezamislive težine u teretani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA