≫ 

Srpske teniserke nemoćne protiv Mađarske: Zagorčale sebi život pred poslednje kolo

Sve zavisi od poslednjeg kola gde će Srbija igrati protiv Turske, a Mađarska protiv Estonije...

  • 0
Aleksandra Krunić Foto: MN Press

Ženska teniska reprezentacija Srbije poražena je u Antaliji od Mađarske sa 2:1 u trećem meču turnira I grupe Evro-afričke zone za plasman u plej-of za popunu Svetske grupe Bili Džin King kupa.

Selektor naše reprezentacije je odlučio da malo promeša karte i umesto Dajane Radanović, prva na teren je izašla Lola Radivojević, ali je čak i ona poražena u prvom kolu od Reke-Luke Jani sa 2:1, po setovima 6:1, 6:7, 6:3.

Kao i u prethodna dva meča, rezultatsko izjednačenje donela je Aleksandra Krunić, trenutni prvi reket Srbije, koja je savladala Dalmu Galfi sa 2:0, po setovima 6:4, 6:2.

Međutim, iako je sve ukazivalo na to da će se i ovaj meč završiti poput prethodna dva u kojima je Srbija gubila, pa potom sa dve pobede uspevala da dođe do konačnog trijumfa, ovoga puta naše teniserke nisu uspele da smognu snagu i slave protiv rivalki iz Mađarske.

Ana Bondar i Pana Udvardi su u odlučujućem dubl meč slavile protiv Aleksandre Krunić i Dajane Radanović sa ubedljivih 2:0 (6:3, 6:2).

Ovim porazom, Mađarska je došla do skora od tri pobede, bez poraza, dok Srbija ima pobedu manje. Poslednje kolo naša reprezentacija igra protiv domaćina Turske, dok će Mađarska izaći na megdan Estoniji.

Video: Lola Radivojević i deca igrali tenis u Gračanici i klicali Novaku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA