≫ 

Pred US Open je imala samo 53 evra na računu, sada je njeno bogatstvo naraslo na 14,5 miliona

Meteorski uspon Eme Radukanu

  • 0
ema radukanu Foto: Tanjug/AP

Pre prošlogodišnjeg US Opena britanska teniserka Ema Radukanu bila je samo zvezda u usponu, da bi se nakon trijumfa u Njujorku njen život u potpunosti promenio!

Sa 338. pozicije skočila je na 22. mest o na svetskoj rang listi za samo tri meseca, dok je i vidiljiva i promena u finansijskom smislu kada je u pitanju trenutno 12. igračica sveta.

Britanski mediji radili su jedno istraživanje posle kog su došli do zaključka da je Ema pre US Opena imala samo 53 evra na računu, dok je u međuvremenu njeno bogatstvo poraslo na nekih 14,5 miliona evra.

"Dejli Mejl" navodi da je Ema jedini direktor svoje kompanije " Harbour 6 limited", koja je osnovana u februaru 2020. godine i nedavno je podnela prvi izveštaj kada su u pitanju finansije.

A tamo se navodno vidi da je Radukanu na računu imala 55,682 funte pre nego što je poveriocima dugovala 54,883 funte. Još 730 je oduzeto kao "rezervacije za bonuse" i nakon odlaznih plaćanja ostalo joj je samo 44 funte - što je 53 evra.

U međuvremenu, Radukanu je pobedom na US Openu osvojila 1,8 miliona funti od nagrade, da bi zatim usledili ogromni sponzorski ugovori sa velikim kompanijama. Postala je ambasador brojnih brendova, a nedavno je potpisala sponzorski ugovor sa jednim gigantom mobilnih telefona vredan tri miliona funti godišnje.

Takođe, potpisala je i ugovor sa Poršeom, nakon čega se našla na meti kritika da je njena karijera gotova. Pogotovo, što na terenu jako loše izgleda.

- Vi možda samo vidite kako potpisujem ovaj ili onaj ugovor, ali ja sam u klubu i treniram 12 sati dnevno - poručila je Radukanu nedavno.

Video: Japanac koji ludi za Novakom naučio srpski: Dve psovke kao iz topa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA