≫ 

Američki teniser isprozivao Rotenberga zbog komentara o Đokoviću: "Otvoreno lažeš"

Opelka stao na stranu najboljeg tenisera sveta

  • 1
Novak Đoković i Ben Rotenberg Foto: Profimedia/Patrick Hamilton / Zuma Press, Youtube/Sport360

Ben Rotenberg, američki novinar, poznat je kao jedan od onih koji ne mogu da podnesu lik i delo Novaka Đokovića. I zato koristi svaku priliku da isproziva srpskog tenisera na svom Tviter nalogu. To je uradio i nakon Serbia Opena, ali nije ostao bez odgovora. A odgovor mu je uputio upravo njegov sunarodnik, teniser Rajli Opelka.

Rotenberg je napisao da su dobre vesti za Novaka da je proveo dosta vremena na terenu, nakon što je sebe "lišio" istog, aludirajući na to što se najbolji teniser sveta nije vakcinisao i zbog toga propustio mnoge turnire na startu sezone.

Sa druge strane, napisao je da su loše vesti to što Đoković u svom besu "ispaljuje projektile" i ugrožava ljude oko sebe. On je tako želeo da se osvrne na događaj sa Ju-Es Opena, kada je Novak izbačen sa turnira jer je slučajno pogodio lopticom linijskog sudiju.

Usledio je odgovor Rajlija Opelke, koji je novinara nazvao lažovom i osobom koja iznosi dezinformacije.

Američki teniser je napisao da su dobre vesti to što Rotenberg gubi na kredibilitetu uvek kada iznese dezinformacije, ali da je loša vest to što ne gubi povlastice, kao što su akreditacije za novinare, zbog toga što je izuzetno pristrasan i otvoreno govori neistine.

Video: Ovacije publike za Novaka posle poraza u finalu Srbija opena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zasigurno

    28. april 2022 | 10:54

    Sve vise gotivim Opelku jedan od retkih koji se suprostavlja ovom zapadnom sistemu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA