≫ 

Novak saznao put na turniru u Madridu: Nadal ga čeka na poslednjoj stepenici pred ulazak u finale!

Kecmanović može na Rafu već u drugom kolu

  • 9
Rafael Nadal, Novak Đoković Foto: MARTIN BUREAU / AFP / Profimedia

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković saznao je potencijalni put na turniru u Madridu. Srpski igrač već u polufinalu mogao bi da se sastane sa Rafaelom Nadalom, dok bi ga na stepenici ranije dočekao "nesuđeni" rival Miomira Kecmanovića u polufinalu Minhena, Kasper Rud iz Norveške.

Rud je danas poražen od Botika van de Zandšulpa u četvrtfinalu Minhena i ne može se reći da ima dobru sezonu na šljaci, ništa nalik uspesima koje je imao na betonu tokom zime i na američkoj turneji.

Sa druge strane, Rafael Nadal će se u četvrtfinalu sastati sa jednom od najvećih nada španskog tenisa i sasvim sigurno budućim superstarom - Karlosom Alkarazom, što bi za publiku u Madridu bila prava poslastica.

Ono što nas takođe treba i te kako da zanima jeste da će Rafael Nadal koliko u drugom kolu imati vraški težak posao protiv našeg Miomira Kecmanovića, koji će na startu igrati sa Aleksanderom Bublikom za plasman na megdan sa čuvenim Špancem. Ukoliko to prebrodi, do mečeva sa Đokovićem ga potencijalno još čeka i Karenjo-Busta uz pomenutog Alkaraza.

Naš Nole će na samom početku igrati sa Gaelom Monfisom u drugoj rundi, da bi već u trećoj mogao da ima nezgodan posao, jer bi tu mogli da se nađu Denis Šapovalov, Endi Mari i Dominik Tim. U četvrtfinalu bi ga sačekao pomenuti Rud, a na drugoj strani žreba su Zverev, Cicipas i Rubljov, koji ga je pobedio u finalu Serbia Opena.

Što se ostalih naših tenisera tiče, Filip Krajinović u prvom kolu igra sa Džonom Iznerom, da bi ga u drugoj rundi ako prođe sačekao najverovatnije Kameron Nori, koji igra protiv kvalifikanta. Dušan Lajović mora da se domogne glavnog žreba kroz kvalifikacije, a na startu igra sa Adrijanom Manarinom iz Francuske, dok Lasla Đerea nećemo gledati, jer ima problema sa ložom.

Video: Nabo je glavom kad se najmanje nadala: Žena se našla u pogrešno vreme na pogrešnom mestu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko cg primorje

    29. april 2022 | 19:48

    Nole je prvi nije slučajno tu.. NAJBOLJI JE,razvalice ih do rg ulazi u top formu počeo je idemoooo

  • KK

    29. april 2022 | 19:37

    Prvo hop a ne u finale bez dobijenog meca!!!!

  • don quixote

    29. april 2022 | 19:17

    ako nole stigne do polufinala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA