≫ 

Evo gde možete da gledate meč Kecmanović - Van de Zandšulp za plasman u finale turnira u Minhenu

Prenosiće ga samo jedna televizija

  • 0
Miomir Kecmanović Foto: MN Press

Veliki uspeh je napravio naš Miomir Kecmanović. Pobedom protiv Nikoloza Basilašvilija uspeo je da se domogne polufinala turnira u Minhenu, a koliko danas pokušaće da se plasira i u finale. Međutim, prepreka neće biti nimalo jednostavna.

Preko puta našeg tenisera naći će se Botik van de Zandšulp. Holanđanin je na putu do ovog meča izbacio drugog nosioca na turniru, Kaspera Ruda iz Norveške i to u dva seta. Na snazi ova pobeda dobija, ako znamo da je Rud jak "šljakaš".

Žreb se solidno otvorio za našeg Mišu, pošto se na drugoj strani nalaze Oskar Ote i Helger Rune, koji su igrali i u Beogradu i ispali u ranim fazama turnira.

Samo jednom su se do sada sastali i to ove godine, kada je Kecmanović slavio u dva seta na turniru u Majamiju. Nadamo se istom ishodu i ove godine.

Meč sa Botikom van de Zandšulpom igra se u veoma dobrom terminu od 13.30 časova, ako ne bude vremenskih neprilika u vidu kiše. Prenos meča će biti na Sport Klubu 2 u navedenom vremenu.

Video: Miomir Kecmanović za Telegraf o tome da li bi pobedio Đokovića na Serbia openu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA