≫ 

Novakomrzac oduševljen Konstraktom: "Bravo za Srbiju na tome što u pesmi spaja slezinu i Megan Markl"

Američki novinar Ben Rotenberg nije ostao ravnodušan na "umetnicu koja mora biti zdrava"

  • 0
Ben Rotenberg, Novak Đoković i Konstrakta Printskrin: Youtube/Sport360, MN Press, Nikola Tomić

Zagrevanje za Evroviziju je počelo, krenula su raspevavanja i probe u Torinu, a Srbija će imati jakog aduta u Konstrakti koja će na severu Italije pokušati da napravi sve ono što je uradila već u domaćim okvirima, da dođe do srca šireg auditorijuma i zabeleži uspeh.

U tome možda i doboje neočekivanu podršku znanih influensera po društvenim mrežama.

Hit "In corpore sano" koji je već dobrano probio granice Srbije i osvojio mnoge, na putu je da postane i favorit američkom novinaru Benu Rotenbergu koga ljubitelji sporta i tenisa u Srbije znaju isključivo po njegovim kritikama prema Novaku Đokoviću.

Ume on i da pohvali Novaka, ali to je toliko retko ispoljavao da je u srpskoj javnosti odavno pokupio nadimak "Novakomrzac". Možda čovek ne voli Novaka, ali mu je jedan drugi izvođač iz Srbije privukao pažnju u pozitivnom smislu - niko drugi do naša predstavnica na "Eurosongu".

- Srećan prvi dan eurovizijskih proba, svima! Čestitke Srbiji na tome što je prva koja u pesmi pominje Megan Markl i slezinu! - tvitnuo je Rotenberg.

Na pitanje jednog tviteraša "da li mu je Konstrakta u Top 10", Rotenberg je odgovorio:

- Da, 100 posto! Sigurno, uz Litvaniju, Francusku, Španiju, Veliku Britaniju, Albaniju i Italiju, za početak. mnogo se toga može promeniti na sceni, za sve - poručio je.

Video: Konstraktin nastup i koreografija na ispraćaju za Torino: Ponovo je prala ruke na sceni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA