≫ 

"Da li je fer da Ukrajinci umiru? Što ukrajinska deca ne mogu da igraju tenis?": Stahovski prozvao Nadala

Vimbldon je jedini turnir koji je odlučio da zabrani Rusima i Belorusima da se takmiče

  • 15
Rafael Nadal Foto: Tanjug/AP

Nakon što se Rafael Nadal priključio mislima Novaka Đokovića i Endija Marija da nije fer da ruski i beloruski teniseri budu kažnjeni sa neigranjem na Vimbldonu, javio se ukrajinski igrač Sergej Stahovski koji je prozvao Španca i pitao ga nekoliko pitanja.

- Zajedno smo se takmičili, igrali jedan protiv drugog na turu. Kaži mi da li je fer što teniseri iz Ukrajine ne mogu da se vrate kući? Da li je fer što ukrajinska deca ne mogu da igraju tenis? Da li je fer što Ukrajinci umiru? - napisao je Stahovski.

Vimbldon je jedini turnir koji je odlučio da zabrani Rusima i Belorusima da se takmiče, dok to niti jedano ostalo takmičenje na ATP turu nije učinilo.

Takvoj odluci se usprotivio i sam ATP, a situacija se ne smiruje već danima, iako je sezona šljake daleko od gotove, te je Rolan Garos tek pred nama posle Madrida i Rima.

Video: Novak igrao tenis sa Stefanom: Predivna slika na Dorćolu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drekavac

    2. maj 2022 | 12:08

    Da li je fer da djeca u Africi nemaju sta da jedu dok ukrajinci dobijaju milijarde Evra dnevno za oruzje.

  • markoBG

    2. maj 2022 | 12:19

    a da li je fer da ukrajinci nastupaju dok je rat u njihovoj zemlji , treba li nadal da ide da ti brani kucu dok ti ogras ?

  • JO

    2. maj 2022 | 12:09

    Sram ga bilo. Nije se oglasio kad su ukrajinci u Odesi ruse žive zapalili. I da ne nabrajam dalje. Nadam se samo da crnogorci, bošnjaci i makedonci kako sebe nazivaju mogu iz primera ukrajine da izvuku naravoučenije. Preslikana priča.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA