≫ 

Novak Đoković u utorak izlazi na teren u Madridu, poznata i satnica meča sa Monfisom

Popodnevni termin rezervisan je za duel najboljeg tenisera sveta i 21. igrača na svetskoj rang listi

  • 3
Novak Đoković i Karlos Alkaraz Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Novak Đoković će u utorak odigrati svoj prvi meč u Madridu nakon dve godine pauze. Protivnik će mu biti Gael Monfis, a organizatori turnira u glavnom gradu Španije su objavili i u koliko sati će taj meč početi.

Đoković i Monfis svoj duel neće započeti pre 16 časova na najvećem terenu "Manolo Santana". Iako je najavljena kiša za utorak u Madridu, to sigurno neće remetiti program na centralnom terenu, pošto na njemu postoji pokretni krov.

Pre srpskog i francuskog tenisera na teren će Andrej Rubljov i Džek Drejper, koji će otvoriti program od 12 časova, a nakon njih, a ne pre 13.30h na teren će Darija Kasatkina i Sara Soribes Tormo.

Nakon što završe svoj meč ruska i španska teniserka trebalo bi da usledi pauza, a zatim da u 16 časova Đoković i Monfis izađu na teren i odigraju svoj meč.

Podsetimo još da su Novak i Gael odigrali čak 17 mečeva na ATP turu i da je svaki put uspešniji bio srpski teniser.

U utorak će svoje učešće na turniru u Madridu započeti i Miomir Kecmanović koji će svoj meč prve runde protiv Aleksandra Bublika igrati na trećem terenu. Taj meč će početi oko 14 časova, nakon što završe svoj meč Hubert Hurkač i Hugo Delijen koji igraju od 12 sati.

Video: Nole čestitao kumu: Novak i Jelena bili su posebni gosti na venčanju pa još i kumovi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA