≫ 

Bekerova bivša žena otkrila šta je rekla Borisu pre njegovog ulaska u zatvor

Na kraju je i sin (12) saznao da mu je otac u zatvoru

  • 1
Lili Beker Printskrin: Instagram/lillybeckerofficial

Lili Beker, nekadašnja supruga Borisa Bekera, govorila je u utorak veče u emisiji "Pirs Morgan bez cenzure" o zatvorskoj kazni nekadašnje teniske zvezde koju mora da izdržava naredne dve i po godine!

Lili i Boris su se venčali 2009. godine i bili su devet godina u braku u kom su dobili sina Amadeusa (12), a koji je u ponedlejak saznao da mu je otac iza rešetaka. Uprkos tome što je Lili poručila da će pokušati da sakrije.

- Nikom ne bih poželela da kaže 12-godišnjaku da mu otac ide u zatvor. To je bila najteža stvar koju sam morala da uradim. On to nije mogao da razume i još ne može. To mi slama srce - rekla je Lili između ostalog i dodala:

- Jedva čeka da vidi oca. Tužno je to što nisam mogla da mu ne kažem, jer deca idu na internet i jutjub. Ali oko sebe ima okruženje koje ga podržava. Rekla sam mu da svi pravimo greške. Mislim da su dve i po godine previše. Da, kazna treba da postoji, ali...

Otkrila je Lili i poslednje reči koje je uputila Borisu.

- Rekla sam mu da se vidimo sledećeg vikenda ako želi da dođemo. Da će sve biti u redu. Zatim sam mu poslala srce. Naravno, volela bih da sa svojim sinom odem u posetu ako on to želi. Lilijan, njegova sadašnja devojka, mi je javila da je Boris dobro. Ona je prva nazvala da vidi kako je Amadeus. Mi smo velika porodica i svi se zajedno držimo.

Video: Poslednja šetnja Borisa Bekera kao slobodnog čoveka: Supruga ga ispratila na sud

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA