Tvoje lice zvuči poznato: Murinjo se "sakrio" pod jaknom, Posebni uživao u tenisu svog zemljaka u Rimu

Portugalski stručnjak ispratio je kvalifikacioni meč Žoaa Souze na Mastersu u glavnom gradu Italije

  • 0
Žoze Murinjo Foto: Twitter / Printscreen

Danas se igra veliko finale Mastersa u Madridu između domaćeg Karlosa Alkaraza koji je sinoć na kolena bacio najboljeg na svetu, Novaka Đokovića i Aleksandra Zvereva, za kojeg možemo reći da je napravio blago iznenađenje protiv Stefanosa Cicipasa, uzimajući u obzir njegovu formu na šljaci.

Ipak, tenis se od juče igra i u Rimu, pošto je prestonica Italije započela kvalifikacije za glavni žreb, a nekoliko susreta sa Čizme gledaćemo i danas. Tri srpska tenisera nastupiće u nedelju na ovom Mastersu, od čega će Filip Krajinović igrati prvo kolo, a Dušan Lajović i Laslo Đere poslednju rundu kvalifikacija.

I već tokom prvog dana teniskih zbivanja na turniru u Rimu, na tribinama se pojavilo jedno veoma poznato lice. Iako je to pokušao da sakrije na sve moguće načine, Žozea Murinja su kamere ipak uočile na tribinama.

Pokrio se portugalski stručnjak jaknom po glavi, deluje da je sedeo među "običnim smrtnicima", a sve zato što je gledao meč svog zemljaka Žoaa Souze protiv Mekenzija Mekdonalda u prvom kolu kvalifikacija.

I imao je Posebni razloga za zadovoljstvo, pošto je Souza napravio iznenađenje i eliminisao devetog nosioca u kvalifikacijama u dva seta posle sat i po vremena igre (6:2, 6:4), čime je došao na trijumf od plasmana u glavni žreb.

Na putu ka plasmanu u finale Rima stoji mu Francisko Ćerundolo iz Argentine. Videćemo da li će Mo imati vremena ponovo da "skokne" do Foro Italika, pošto njegova Roma koliko sutra igra sa Fjorentinom poslednji meč kola u Seriji A.

Video: Nadal: Alkazar je moj naslednik, on će srušiti Đokovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA