Šampionski mentalitet: Novak zakazao trening u Rimu samo dan nakon poraza u Madridu

Đoković traži svoju šestu titulu u glavnom gradu Italije

  • 4
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković završio je učešće na Mastersu u Madridu porazom od Karlosa Alkaraza u polufinalu, u definitivno najboljem meču ove sezone. Novak nema puno vremena da tuguje za tim porazom, pošto ga već naredne sedmice očekuje drugi Masters turnir, ovoga puta u Rimu, na terenima na kojima će se već danas pojaviti.

Iako je u subotu igrao iscrpljujući meč protiv mladog španskog tenisera i proveo preko tri i po sata na terenu, Đoković neće uzeti dan predaha, već će odmah početi s treninzima u glavnom gradu Italije.

Ono što je još zanimljivije jeste da će Novak na Terenu 5 provesti čak dva sata, pošto je rezervisao vreme za trening od 18 do 20 časova, a uobičajeno je da teniseri i teniserke obično treniraju sat vremena na terenu. Đoković neće imati sparing partnera, već će se na terenu pojaviti samo sa svojim trenerima.

Na istom terenu na kom će trenirati Đoković pojaviće se i Rafael Nadal, koji će od 16 do 17 sati imati trening sa Andrejem Rubljovim. Upravo su Nadal i Đoković igrali prošlogodišnje finale na "Foro Italiku", a tada je trijumf odneo Španac nakon tri odigrana seta. Njihov duel ove godine moguć je u polufinalu.

Đoković je slobodan u prvom kolu Rima, dok će za rivala u drugoj rundi takmičenja imati pobednika meča u kom se sastaju Aslan Karatsev i Lojd Heris.

Video: Novi snimci Novaka Đokovića kako se veseli na svadbi kod kuma: Ova pesma ga je pogodila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Losmi

    8. maj 2022 | 12:09

    Bravo mackoo....da vratis formu ipak nisi ograo 6 meseci pa kad vratis formu videcete vi ko je novak

  • Pero

    8. maj 2022 | 14:17

    Nema tu više leba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA