Ćaćić i Brkić ostali bez osmine finala u Rimu, prvi set dobili za 22 minuta, imali 4:1 u drugom, pa potonuli

Kako je moguće da su ovo izgubili?

  • 1
Nikola Čačić Foto: MN Press

Srpski teniser Nikola Ćaćić i njegov dubl partner Tomislav Brkić iz Bosne i Hercegovine ostali su bez osmine finala u Rimu, pošto su posle preokreta poraženi od hrvatsko-čileanski kombinacije Franko Škugor - Hulije Peralta sa 2:1, po setovima 1:6, 6:4, 12:10.

Ovaj meč je trajao jedan sat i 25 minuta, a samo prvi set u kom je srpsko-bosanskohercegovačka kombinacija počistila rivale trajao je 22 minuta, da bi sa sjajnom igrom nastavili i u drugom setu, posle čega je usledio ogroman pad.

Brkić i Ćaćić su i drugi set počeli perfektno, uzeli su jedan brejk, potom još jedan i imali su rezultat od 4:1, ali onda... Kao da je neko drugi zaigrao mesto njih, izgubili su narednih pet gemova, te su poraženi u drugom setu sa 6:4.

Slična stvar se dogodila i u trećem setu, poveli su sa 5:2, pa su kasnije vodili i 7:5, kada su protivnici vezali tri uzastopna poena i "okrenuli" na 8:7. Igralo se poen za poen, prvu meč loptu su imali Peralta i Škugor, potom su jednu imali i Ćaćić i Brkić, ali je nisu iskoristili.

Svoju drugu meč loptu su pretvorili u dobitak Peralda i Škugor i slavili su sa 12:10.

Video: Đoković pored vode odlučio da odmori, na primorju puni baterije za Madrid i Rim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA