Šteta! Braća Sabanov bez polufinala turnira u Ženevi, srpski dubl vodio, pa poklekao u nastavku

Oni su imali izgledne šanse da dođu do polufinala turnira, ali nisu uspeli da održe svoju prednost

  • 0
Ivan, Matej Sabanov Foto: MN Press

Najpoznatija teniska braća iz Srbije, dubl Matej i Ivan Sabanov poraženi su u četvrtfinalu turnira u Ženevi od Jebavija i Risa sa ubedljivih 2:0 - 6:3, 6:4. Meč je trajao nešto malo manje od jednog i po časa.

Srpski dubl nije uspeo da ponovi rezultat iz Hajdenhema od pre četiri dana kada je stigao do polufinala turnira u Nemačkoj, jer im se isprečila češko-američka dubl kombinacija, koja je uspela da okrene rezultat i slavi u ovom meču.

Matej i Ivan su mnogo bolje startovali meč, uzeli su brejk već u prvom setu i činilo se kao da sve ide po planu, no, druga strana je istom merom uzvratila u četvrtom gemu i izjednačila na 2:2. Srbi nisu poklekli, već su opet uzeli brejk i imali 3:2, ali su potom i izgubili brejk i bilo je 3:3, da bi i naredna tri gema uzela češko-američka kombinacija.

Uzdrmani su bili Srbi, izgubili su brejk odmah i na startu drugog seta, ali su ga vratili u šestom gemu za 3:3. Ipak, opet su pokleli, a Jebavi i Ris su uspeli da mirno privedu meč kraju i dođu do pobede od 6:4.

Video: Ovako se Novak priprema s Kecmanovićem za Rolan Garos: Trening najboljeg na svetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA