≫ 

Kirjos otkrio da se ženi i koja 2 poteza bi uzeo od Đokovića kada bi pravio savršenog tenisera

Podsetimo, Nika nećemo gledati na Rolan Garosu

  • 0
Nik Kirjos Printskrin: Instagram

Australijski teniser Nik Kirjos potvrdio je da će se uskoro oženiti svojom devojkom Kostin Haci s kojom je u vezi od jeseni prošle godine.

Ovaj par je nedavno potvrdio da su se verili, a na pitanje obožavaoca na Instagramu kada će stati na "ludi kamen" Kirjos je rekao "veoma brzo."

Haci je blogerka koja ima veliki broj pratilaca na Instagramu, a upravo je uz pomoć te društvene mreže "upecala" Nika koji je izveo jedan mali trik kako bi je osvojio. Atraktivna Haci je reklamirala ogledala i upravo tada je skrenula pažnju Kirjosu.

- Očigledno je listao fotografije na Instagramu i video je objavu mog poslovnog naloga i selfi u ogledalu. oslao je poruku na moj poslovni nalog i pitao je da li je ogledalo dostupno za preuzimanje. Zatim je to isto pitao na mom privatnom nalogu. - počela je Haci, a zatim nastavila:

- Međutim, kada se pojavio, priznao je da ga više zanima izlazak nego ogledalo. Nisam imala pojma da je sve to bio plan, a on je došao čak u Sidnej. U međuvremenu je sve svoje preselio ovamo i sada uglavnom živi u Sidneju.

Kirjos je, inače, već ranije najavio da propušta Rolan Garos i polako se sprema za turnir u Štutgartu i sezonu na travi, a prilikom razgovora sa obožavaocima otkrio je i šta bi uzeo od Novakam Đokovića kada bi pravio savršenog tenisera. U pitanju su Novakov bekhend i kretanje na terenu.

Nik Kirjos Printskrin: Instagram/k1ngkyrg1os

Video: Đoković: Gubim 4.000 bodova bez prilike da ih branim zbog kancelarije i politike

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA