≫ 

Beker našao način da dobro zaradi u zatvoru: Kompanije se "otimaju" za njegovu ideju

Tenise rmora da ispuni jedan važan uslov

  • 3
Boris Beker zatvor Wandsworth Foto: Tanjug/AP, Profimedia/Niklas HALLE'N/AFP

Nemački teniser Boris Beker je proglašen krivim i osuđen na dve i godine zatvora po nekoliko tačaka optužnice, pa tako kaznu služi u zloglasnom zatvoru Vandsvort gde nastoji da skrene misli sa svega što ga je zadesilo. 

S obzirom na to da od najavljenog komentarisanja Rolan Garosa iz zatvora, koje je najavljivano, nema ništa, okrenuo se pisanju knjige. Naime, kako prenose britanski mediji, Beker je odlučio da napiše knjigu u kojoj će opisati kako je bankrotirao, ali i kako je vodio bornu u sudu, uz opise dana koje provodi u zatvoru.

Nekadašnji Gren slem šampion ima ideju da psole 30 meseci boravka u zatvoru zaradi i naplati sve kroz šta je prošao. Jedan od izvora "San-a" navodi:

- To će biti dnevnik o tome kako je došao u tešku situaciju i kako je provodio dane. takođe, fokusiraće se na detalje iz svog života. Pokušava da sebe zaposli u zatvoru. To je dobar put. Zna da će postojati interesovanju za tu knjigu.

Još jedan izvor je dodao: Iskoristiće je kako bi usmerio svoje iskustvo, osećanja i, možda, strahove u zatvoru. Kada jednu aktivnu osobu zatvorite u ćeliju, to je teško. Dnevnik mu pomaže da misli".

Izdavači žele da se domognu prava, dok TV kompanije žele da naprave dokumentarac o njegovom životu.

Ministarstvo je odobrilo Bekeru da napiše dnevnik, ali mu nije dozvoljeno da ga objavi i stekne zaradu dok je u zatvoru. Tako će slavni teniser, ako ostvari svoju ideju, moći da zaradi dobro i na velika vrata se vrati u svetski džet set.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • laki

    22. maj 2022 | 15:38

    A ja kad bi napisao knjigu ne bi mogao ni za loženje da je prodam Lako je njemu

  • Ivan

    22. maj 2022 | 17:58

    3 dana u zatvoru i vec pise knjigu. Cekaj prvo zajednicko tusiranje brale pa onda pisi.

  • Sreca

    22. maj 2022 | 18:03

    Rodi me majko srecnog, pa me baci u blato!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA