≫ 

Nadal o trci sa Đokovićem: Iskreno, baš me briga! To neće uticati na moju sreću"

Španca ne dotiče GS trka koja se trenutno vodi

  • 5
Nadal Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Rafael Nadal dao je jedan intervju za "Si-En-En" (CNN) u kom je priznao da mu je svejedno ukoliko ne bude igrač sa najviše osvojenih Grend slemova!

Nadal je posle Rolan Garosa stigao do cifre od 22 GS, dva više od Novaka Đokovića i Rodžera Federera.

- Oduvek sam sebe smatrao normalnim likom, tako da ako sam ja to uspeo, verujem da može i neko drugi. Jasno je da je rekord od 22 Slema nešto što je moguće da neko nadmaši. Siguran sam da će se to desiti. Sa druge strane, 14 titula na Rolan Garosu, to je baš teško - rekao je Nadal i dodao:

- Naravno da želim da budem igrač sa najviše GS titula, ali to nije nešto čime sam opsednut i nije nešto što može da mi promeni način razmišljanja. Iskreno, baš me briga ako Novak osvoji 23, a ja ostanem na 22 titule. To uopšte neće uticati na moju sreću, ni jedan procena.

Osvrnuo se Nadal još jednom i na probleme koje ima sa povredom noge.

- Nešto se posle pandemije dogodilo sa mojim stopalom. Često ne mogu da ublažim bol dovoljno da bih trenirao i igrao. Jedino što mogu je da prolazim kroz sve ove izazove. Oduvek ću imati želju da nastavim da se borim i gajiti ljubav prema ovoj igri. Oduvek sam želeo samo da nastavim da se borim. Verovatno sam zbog toga u poziciji u kojoj jesam danas. Nikada mi nije bilo na umu da posle ovog turnira odem u penziju, ali, naravno, postoji ta mogućnost ako se situacija (sa stopalom) ne popravi. Ne znamo šta može da se desi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA