≫ 

Srpski teniseri dobili rivale za "travnate" turnire: Kecmanović, Đere i Krajinović nastupaju u Haleu i Kvinsu

Žreb je bio promenljive volje za naše nade

  • 0
Miomir Kecmanović, Rolan Garos Foto: Tanjug / AP

Sezona u travi nalazi se u punom jeku, pošto nas naredne sedmice očekuju dva izuzetno jaka turnira serije ATP 500 u Haleu i Kvinsu, koji će poslužiti kao priprema za Vimbldon.

Naravno, učešće će uzeti i srpski teniseri, pa će tako Miomir Kecmanović zaigrati u Haleu, baš kao i Laslo Đere. Na turniru u Kvinsu gledaćemo Filipa Krajinovića.

Svi oni dobili su prve protivnike na ovim turnirima, pa će Miomir već na startu imati nezgodan posao protiv nemačkog tenisera Oskara Otea, koji je nedavno igrao polufinale Štutgarta gde je poražen od Matea Beretinija.

Sa druge strane, Đere ima lakši posao, igraće sa momkom koji je dobio specijalnu pozivnicu, Skiverom, koji je 307. na ATP listi.

Prvi nosilac je Danil Medvedev i on će na startu imati nezgodnog rivala u vidu Davida Gofana iz Belgije.

Što se tiče Kvinsa, Filip Krajinović će se sastati na startu sa Džensonom Bruksbijem iz Sjedinjenih Američkih Država, a najveći protivnik na turniru i prvi nosilac biće nedavni finalista Rolan Garosa, Kasper Rud iz Norveške.

Video: Đoković: Gubim 4.000 bodova bez prilike da ih branim zbog kancelarije i politike

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA