≫ 

Gost oduševio Federera u kafani, Švajcarac je morao da ustane i da ga izgrli

Veliki Rodžer ovo nije očekivao

  • 12
Rodžer Federer Printskrin: Twitter/SC_ESPN

Veliki Rodžer Federer obreo se nedavno u jednoj kafani, lokacija nepoznata, ali deluje da je mesto sa dušom, kada mu je, iznenada, prišao navijač i izmamio mu osmeh "od uva do uva". Malo je reći da je Švajcarac bio oduševljen kada je video šta pomenuti gost kafane, ispostavilo se i njegov veliki fan, ima da mu pokaže.

- Ti si moja najveća inspiracija, nisam očekivao da te sretnem ovde. Zaista imam tvoju tetovažu - dobacio je momak Rodžeru s kraja sale. Prstom je pokazivao na desnu podlakticu gde je, očito, bila smeštena posveta Grend slem velikanu.

- Pokaži mu, pokaži mu! - u tom momentu su se već gotovo svi u kafani uključili u dijalog, ohrabrili momka da priđe Rodžeru i pokaže mu šta ima da mu pokaže.

Cika i vriska ženskih glasova se smenjivala dok je pomenuti prilazio stolu za kojim je sedeo slavni gost. Trenutak je došao. Kada su se susreli, sjajno raspoloženi Federer je imao šta da vidi - istetoviran teniski teren i poruka koja je njegov zaštitni znak i glasi: "ne postoji način da se zaobiđe naporan rad, on se mora prigrliti". Gledao je Federer u neverici, čak protrljao po tetovaži da se uveri da je prava.

Kafana je aplaudirala, Federer je ustao i izgrlio ovog momka kome se zaista ostvario san.

Pogledajte trenutak koji će sasvim sigurno obojica pamtiti.

Video: Duhoviti Crnogorac opet naleteo na Novaka: Vidiš šta se desi kad snimiš vic sa mnom?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA