≫ 

Novakova poruka koja ujedinjuje: "Budućnost je u miru i saradnji, svi smo braća"

Đokovićev prijatelj ispričao je zanimljivu anegdotu

  • 12

Najbolji srpski teniser Novak Đoković lesto boravi u zemljama Balkana u kojima ima mnogo prijatelja sa kojima deli bitne momente. Bilo da je u Crnog Gori, Bosni i Hercegovini ili Hrvatskoj, ima strpljenja za navijače sa kojima razgovara, fotografiše se i deli autograma. 

Tako je bilo i prilikom jedne od poseta Bosni i Hercegovini. U razgovoru za Telegraf, Semir Osmanagić je otkrio da Novak dolazi na otvaranje teniskih terena u Visokom i ispričao zanimljivu anegdotu.

-  Rećiću vam ovo, vi znate, kada smo Novak i ja ulazili u ono ekspediciju, ispod zemlje, u vodi. To je bio jedan poseban osećaj. Mi izlazimo, sada je napolju bruka od ljudi, od novinara. Postavljaju mu jedno provokativno pitanje u vezi našeg regiona, A, on odgovara sledećim rečima: "Budućnost naših zemalja, je u miru i saradnji, više možemo učiniti jedni za druge, nego što će to učiniti za nas i Istok i Zapad". I upravo ta njegova izjava naćiće se ovde napisana, jer toliko mi se dopala. Govori finim jezikom koji svako može da razume, o čemu mi treba da razmišljamo. Svi smo mi ovde braća.

Video: NBA zvezde dolaze na humanitarni turnir za decu bez roditelja

(S.G.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA