Novak mu je idol, a za Federera kaže: "Rodžer je bio 40 puta gori, svet bi bio užasan kada bi..."

Prokomentarisao je i sama dešavanja na Rolan Garosu, nakon meča sa Rudom

  • 1
Rodžer Federer Foto: Profimedia

Mladi danski teniser Holger Rune u epicentru je "belog" sporta nakon Rolan Garosa i "mlakog" pozdrava sa Kasperom Rudom, te su mnogi mediji okarakterisali njegovo ponašanje kao neukusno i nevaspitano. Sada je to jedva punoletni mladić i prokomentarisao uporedivši se sa Rodžerom Federerom.

- Ako pogledate ponašanje Federera kada je bio mlad, videćete da se ponašao 40 puta gore nego ja, a sada je jedan od najvoljenijih tenisera na turu. Mislim da je preda mnom vreme kada ću napraviti još bolju sliku o sebi - kazao je Rune.

Danac, koji je više puta rekao da mu je Novak Đoković idol, a i trenirao je sa njim u Monte Karlu, naveo da je voli tenis i da će uvek biti tako.

- Ekstremno volim ovaj sport, ponekad previše. Imam 19 godina, još sam mlad, radim na tome svakog dana da popravim svoje ponašanje, a to je proces - naveo je Rune.

Prokomentarisao je i sama dešavanja na Rolan Garosu, nakon meča sa Rudom.

- Vidim sve drugačije i to je dobro. Da su svi ljudi isti i da isto razmišljaju, svet bi bio užasan. Dobro je da imate svoje mišljenje i da volite karakter koji volite. Na sreću, imam dosta danskih fanova i pratilaca koji prate moju karijeru i koji mi žele sve najbolje. To mnogo poštujem - zaključio je Rune.

Video: Nole vikao Instagraaam i pravio šou na treningu sa 317. teniserom sveta Runeom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Erak

    18. jun 2022 | 23:08

    Oterao rođenu majku sa tribina, pred ko zna koliko miliona TV gledalaca, nema tu više popravke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA