≫ 

Medvedev ponovo katastrofalan na travi: Rus još jednom izvisio za trofej, demoliran u finalu Halea!

Ova sezona na travi je za Danila završena...

  • 0
Marin Čilić - Danil Medvedev Foto: Tanjug - AP

Prvi teniser sveta Danil Medvedev drugi put u nizu je poražen u finalu jednog turnira na travi pošto je u bici za trofej Halea od njega bio bolji Hubert Hurkač sa 6:1, 6:4.

Kao što je od ranije poznato, Rus neće moći da učestvuje na Vimbldonu, a pre poraza u finalu Halea imao je i jedan žestok neuspeh u borbi za trofej Hertogenboša kada ga je glatko savladao do tog momenta anonimni Van Rijthoven.

Sve su prilike da će Medvedev završiti ovu sezonu bez trofeja na travnatoj podlozi, a u meču protiv Hurkača nije imao nikakvih šansi. Konstantno je bio u minusu, nikako nije uspevao da dođe ni do djusa protiv Hurkača koji se definitivno spremio za ovaj duel.

Koliko je sve bilo u stranu Poljaka, pokazuje činjenica da Danil nije uspeo da sebi izbori niti jednu brejk šansu.

Sa druge strane, Hurkač je iskoristio tri prilike od osam datih, dok je Medvedev imao samo 14 odsto osvojenih poena na prvom servisu protivnika.

Sve u svemu, jako loš performans ruskog tenisera kojem ostaje sada samo da se nada da će se nekim čudom Vimbldon predomisliti kako bi izvukao ove mrlje i prošle dve nedelje.

Video: Đoković se u Herceg Novom priprema za Vimbldon

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA