Beker jednim potezom izazvao bes robijaša u zatvoru, ali nije zaboravio Đokovića

"San" navodi da je Nemac gledao Vimbldon i bio je oduševljen Novakovom titulom

  • 4
Boris Beker Foto: Tanjug/AP

Boris Beker, nekadašnji teniski šampion i bivši trener Novaka Đokovića, navodno je izazvao bes među osuđenicima tako što je dobio dobar posao u zatvoru!

Britanski "San" donosi priču da je Beker postavljen za asistenta u učionici i predaje sportsku nauku drugim zatvorenicima, odnosno teoriju fizičkog faspitanja i prednosti vežbanja i ishrane.

Njegovo uzdizanje na traženu poziciju podstaklo je ostale zatvorenike da pišu protestna pisma guverneru, nezadovoljni što je Nemac tako brzo dobio posao.

- Obično biste služili godinama pre nego što biste dobili posao asistenta u učionici, jer se to smatra privilegijom. Ali Beker je posao dobio u roku od nekoliko nedelja od izricanja kazne. Zato postoje mnoga negodovanja zatvorenika koji su napisali žalbe - prenosi "San" reči svog insajdera iz zatvora.

Beker je u aprilu osuđen na dve i po godine zatvora, ali mediji ističu da bi već u novembru mogao da bude u domovini. Navodno, sam Beker veruje da će biti deportovan u Nemačku gde je tamošnji kazneni sistem blaži.

Ono što je Bekeru takođe bilo dozvoljeno jeste da gleda Vimbldon iza rešetaka, a "San" ističe da ga je oduševio Novak Đoković kog je Nemac trenirao između 2014. i 2016. godine.

Video: Poslednja šetnja Borisa Bekera kao slobodnog čoveka: Supruga ga ispratila na sud


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    13. jul 2022 | 07:27

    I u redu je on nije običan zatvorski olos ,nikog nije ubio ,silovao ,kidnapovao..Za njega i treba takva kazna da bude

  • Luka

    13. jul 2022 | 12:25

    Kakav je šmeker ovaj Boris Beker. Šeta cice duplo mlađi da mu pozavide.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA