Novak "pobedio" trojicu u Visokom: Đoković priredio ludu zabavu, obradovao mališane i družio se sa publikom

Sjajan dan na otvaranju novih terena u Bosni i Hercegovini

  • 0
Novak Đoković Visoko Foto: Marko Jovanović

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković posle osvajanja vimbldonske titule odlučio je da uzme manju pauzu od tenisa i da se spremi za nastavak sezone. Prva stanica na tom putu bila mu je u Visokom.

On se tamo našao kako bi bio gost na otvaranju novih teniskih terena, o kojima je pričao u martu sa sada već čuvenim i dobro poznatim Semirom Osmanagićem. Plan je ostvaren, pa Novak sada ima šansu da trenira čak i kada dođe na jedno od svojih omiljenih mesta.

U čast tome, Đoković je danas odigrao egzibicioni meč pred krcatim tribinama u Visokom, gde je više napravio "šou" nego što je igrao tenis. Publika se ludo zabavljala, a Srbin je uspeo da pobedi ne jednog, nego trojicu.

Preko puta mreže su se našli Aljaž Bedene iz Slovenije, Ivan Dodig iz Hrvatske i Aldin Šetkić, domaćin iz Bosne i Hercegovine. I pored toga, Srbin je slavio sa 7:5.

Ključni "brejk" napravio je na servis Dodiga u 11. gemu. Rezultat naravno pada u vodu, jer je sve bilo u cilju zabave, a Novak se sve vreme trudio da uključi publiku u događaj imitiravši Nadala, Bekera, Ivaniševića i druge legende belog sporta.

I ne samo to, tražio je od mališana koji treniraju tenis iz Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine i Italije da mu se priključe na terenu i "pomognu" mu da dođe do poena.

Sve u svemu, sjajna zabava, koja će poslužiti za dalju promociju tenisa u ovom regionu.

Video: Đoković stigao u Visoko: Sve je spremno za teniski spektakl u podnožju Bosanske piramide Sunca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA