≫ 

Mala teniska šampionka BiH čeka Đokovića: "Nole, dođi kod nas u Istočno Sarajevo!"

Otac Milan je naveo da se izrađuje velika slika Novaka koja će uz natpis "Goat" biti istaknuta na terenima u Istočnom Sarajevu

  • 3

Dosta ljudi iz svih delova bivše Jugoslavije došlo je u Visoko, u Bosnu i Hercegovinu, kako bi videlo Novaka Đokovića. Najbolji srpski teniser je prisustvovao otvaranju terena kod bosanskih piramida, a mnogi nisu stigli da mu priđu bliže i pozdrave ga, iako su imali izrazitu želju.

Opšta gužva se stvorila oko njega uoči, a i nakon egzibicionih mečeva sa Aljažom Bedenom, Aldinom Šetkićem i Ivanom Dodigom. Ipak, mlada šampionka u svom uzrastu Milica Ruduljić, sa ocem Milanom, nije stigla da vidi Novaka, iako bi volela da ga vidi na teniskim terenima u istočnom Sarajevu gde je njen otac i napravio teniske terene.

- Jutros smo došli oko 7 i 15, tu se nalazi Noletova kuća, tu iza ovih baraka. Čekamo ga, nadamo se da će izaći, da ga vidimo, da se slikamo, da ga pitamo za njegov angažman da dođe u istočno Sarajevo na naše terene. To je mesto u kojem je on dobrodošao, tamo ima puno teniskih šampiona - kaže otac Milan.

- Jedno od njih su Milica i Andrija. Milica je na nivou države osvojila prvo mesto, Andrija kreće na ovim manjim takmičenjima sve osvojio - nastavlja Milan.

On je naveo da se izrađuje velika slika Novaka koja će uz natpis "Goat" koji će biti istaknut na terenima u Istočnom Sarajevu.

Njihova želja je velika, kao i mnogih koji su i danas došli u Visoko gde će Novak prisustvovati i košarkaškoj egzibiciji gde će učestvovati Jusuf Nurkić, Mirza Teletović, Džanan Musa i ostali asovi iz Bosne i Hercegovine.

Novak je tokom jučerašnjeg dana izašao u susret mnogim prisutnima, potpisivao je autograme i slikao se sa decom i uveselio publiku koja je gledala njegove mečeve protiv tri rivala.

Video: Đoković igrao dubl sa dečakom iz Hrvatske, posle poena ga zagrlio i podigao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA