≫ 

Ovo je Novakov raj na zemlji u Visokom: Kuća od drveta i kamena usred šume, skriveni kutak Đokovića

Kada god dođe u Visoko i posećuje bosanske piramide, Đoković odseda u istom smeštaju

  • 43

Novak Đoković je boravio u sredu i četvrtak u Visokom, gde je otvorio teniske i košarkaške terene i bio je glavna zvezda čitavog događaja.

Mnogo ljudi stiglo je u Visoko gde je Đoković došao samo dva dana nakon što je osvojio Vimbldon po sedmi put u karijeri i došao do svoje 21. Grend slem titule.

Nole je bio raspoložen, pun energije, koju uvek dodatno dobije kada god poseti piramide u Bosni, gde često dolazi posle velikih pobeda, ali i posle nekih teških momenata, kao što je bio slučaj posle deportacije iz Australije ili suspenzije i izbacivanja sa US opena pre dve godine.

Na Telegrafu ste mogli da vidite i veliki broj snimaka i zanimljivih situacija iz Visokog, a naši reporteri su imali prilike i da obiđu kompleks u kojem odseda Đoković.

Đoković je u Visokom pronašao i svoju oazu i skriveni kutak daleko od očiju javnosti, pa tako uvek iznajmljuje isti smeštaj. U pitanju je jedna velika kuća sagrađena od prirodnih materijala, kombinacijom drveta i kamena, koja je okružena šumom i zelenilom sa svih strana.

Na samoj kući je i natpis "Raj na zemlji", a s obzirom na ambijent, očigledno je Novak ovde i pronašao svojevrstan mali raj gde često uživa.

Pogledajte i kako izgleda smeštaj gde Novak boravi kada je u Visokom u videu na početku teksta kao i u galeriji pred vama.

Video: Nole show: Usred meča se slikao sa fanovima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zola

    15. jul 2022 | 16:18

    Da on zna koliko oni znaju mrziti, nikad nogom tamo ne bi zakoračio.

  • Ischgl

    15. jul 2022 | 16:44

    Ovaj ,,raj,, sto ga on zove mogao je da napravi na Kopaoniku gde je odrastao i prve korake u tenisu zapoceo.Kopaonik je za njega nesto sto ce pamtiti ceo zivot.Ne znam sto forsira te piramide i tog tipa tamo.

  • Sneza

    15. jul 2022 | 18:54

    Zgrozena sam komentarima. Valjda covek moze otici gde mu je lepo. Bez obzira ko to bio i bilo gde da je otisao. Sramite se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA