≫ 

Podrška Đokoviću sa svih strana Amerike: Senator pozvao vlasti da puste Novaka da igra US Open

Uz Novaka Ðokovića stao je i senator Teksasa Dru Springer koji je ranije optužio predsednika SAD DŽoa Bajdena za nedoslednost u politici zabrane ulaska u zemlju

  • 1
Novak Đoković Visoko Foto: Marko Jovanović

Američki senator iz Kentakija Rend Pol podržao je najboljeg srpskog tenisera Novaka Ðokovića. Pol smatra da bi Sjedinjene Američke Države trebalo da imaju popusta za jednog od najboljih tenisera svih vremena i da mu dozvole da se takmiči na njihovoj teritoriji.

Prema aktuelnim zakonima strani državljani koji su nevakcinisani, a u koja spada i Novak, ne mogu da uđu na teritoriju SAD.

- Ura za herojsko stanovište medicinske slobode iza kog stoji šampion Vimbldona Novak Ðoković. Ua za nenaučnu politiku zabrane ulaska u SAD posetiocima koji već imaju prirodni imunitet - napisao je Pol na Tviteru, a preneo britanski ekspres.

Uz Novaka Ðokovića stao je i senator Teksasa Dru Springer koji je ranije optužio predsednika SAD Džoa Bajdena za nedoslednost u politici zabrane ulaska u zemlju.

- Bajden brani Novaku Ðokoviću da dođe u Ameriku i igra na Ju-Es openu, ali dozvoljava da milioni nevakcinisanih migranata preplavljuju naše granice. Hej, DŽo, šta je još jedna nevakcinisana osoba? - poručio je Springer početkom nedelje.

Poslednji grend slem sezone Ju-Es open na programu je od 29. avgusta do 11. septembra.

Video: Milica je teniska šampionka BiH i od 7h jutros čeka Đokovića: Hoću da ga pozovem da trenira sa mnom

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • W

    16. jul 2022 | 16:48

    Ti sto su na vlasti u SAD bolesni umovi i monstrumi,kakva veze sport ima s politikom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA