Novak objavio predivnu sliku na Instagramu: U zagrljaju majke i supruge, simbolično im poručio da su kraljice

Predivna slika stiže iz Crne Gore

  • 0
Adria tour, Dominik Tim - Filip Krainović Foto: Marko Jovanović

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković trenutno se nalazi u Crnoj Gori gde se odmara nakon osvojenog trofeja na Vimbldonu, čime je "skratio" zaostatak u odnosu na Rafaela Nadala na večnoj listi na jedan Grend slem trofej.

Naš as polako puni baterije i nada se pozitivnim vestima iz Sjedinjenih Američkih Država, u koje trenutno ne može da uđe zbog pravila o vakcinaciji, koja kažu da osobama koje nisu primile neophodne doze cepiva protiv koronavirusa, neće biti dopušten ulazak.

To očigledno ne sputava Novaka da se sjajno provodi na crnogorskom primorju gde je ranije danas viđen kako vozi skuter na vodi zajedno sa svojim mališanima, a potom se oprobao i u jednom poptuno novom sportu - veslanju zajedno sa prijateljima i pokazao da mu ni to nije ni najmanje strano.

Ove večeri je na svoj Instagram nalog izbacio predivnu sliku na kojoj se može videti zajedno sa majkom Dijanom i suprugom Jelenom, a iznad kojih je stavio dva "emodžija" kraljica i uz to dodao tri srca.

Time je ujedno želeo da poruči koliko mu majka i supruga znače u životu i koliko je velika njegova ljubav prema njima.

Fotografiju možete pogledati na sledećem linku.

Video: Novaku od ruku ide i veslo koliko i reket: Đoković umešno vozi kajak po Jadranu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA