≫ 

Krunić razbila povratnicu Lisicki: Srpkinja preko Nemice do osmine finala Hamburga

Nastavlja se dobar niz Aleksandre

  • 3
Aleksandra Krunić Foto: MN Press

Srpska teniserka Aleksandra Krunić, nakon finala u Budimpešti, uspešno je startovala na turniru u Hamburgu pošto je u dva seta bila bolja od Sabine Lisicki - 6:4, 6:2.

Lisicki, nekada članica samog teniskog krema, od novembra 2020. godine nije odigrala niti jedan meč sve do maja ove godine. Pokušava Nemica da se vrati u formu, da pokaže nešto starog talenta, ali joj to sada jako teško ide.

Sada je naišla na Aleksandru koja je u veoma dobroj formi, poražena je u finalu Budimpešte od Bernarde Pere, ali je u generalno dobrom nizu i svakako je bila favorit u ovom susretu.

Pobeda je stigla za sat i 11 minuta, a prvi set je rešen sa samo jednim brejkom koji se dogodio u sedmom gemu za 4:3, nakon čega je Krunićeva izgubila samo jedan poen u svoja dva servis gema.

U drugom setu je već bila razbijena odbrana Lisicki koja je tri puta izgubila servis, a jednom uspela da uzvrati. Sve je bilo jasno i Srpkinja je produžila korak ka osmini finala Aleksandrom Sasnovič iz Belorusije koja je postavljena za četvrtu kosturašicu turnira.

Video: Ekskluzivni video: Đoković se vozi na skuteru sa decom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rezim

    19. jul 2022 | 15:20

    pozdravio je zelenski...

  • Vuja

    19. jul 2022 | 21:57

    Srpska teniserka Aleksandra Krunić, nakon finala u Budimpešti, uspešno je startovala na turniru u Hamburgu pošto je u dva seta bila bolja od Sabine Lisicki - 6:4, 6:2. Mislite ukrajinka 🤔😉😉😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA