Ćaćić i Lajović dobili svesrpski dubl okršaj u Hamburgu: Braća Sabanovi "pali" posle supertajbrejka 3. seta

Žreb je hteo da se sastanu već u prvom kolu

  • 0
Braća Sabanov Foto: Telegraf.rs

Nekada žreb pravi čuda. Tako je bilo u Hamburgu, gde su se međusobno sastala dva srpska dubl para već u prvom kolu turnira. Kao pobednici su izašli Nikola Ćaćić i Dušan Lajović, koji su posle supertajbrejka trećeg seta prošli dalje protiv Ivana Sabanova i Mateja Sabanova - 2:1 (7:6, 0:6, 10:5).

Bio je to jedan jako interesantan meč koji je potrajao sat i 36 minuta, a u kojima je viđen veliki broj kontrasta između setova. Prvi je pripao Ćaćiću i Lajoviću posle velike borbe i tajbrejka u kojem su, pak, bez problema slomili braću Sabanov, da bi u drugom došlo do totalnog preokreta.

Naime, Ćaćić i Lajović nisu osvojili nijedan jedini gem! Sabanovi su dobili ovaj deo igre sa 6:0, pa se pristupilo igranju supertajbrejka u trećem setu. Potpuno realno, očekivalo se da u njega bolje uđu Ivan i Matej, što se i desilo tako što su uzeli mini-brejk Duciju i Nikoli.

Ali onda je došlo do katastrofalnog pada u igri. Dva izgubljena servisa, pa još dva i očas posla, Lajović i Ćaćić su stigli do pet meč lopti. Iskoristili su drugu i plasirali se u četvrtfinale gde ih čeka pobednik okršaja parova Bopana / Midelkop - Braun / Kamke.

Video: Mrkela o najavama dolaska Nikole Maksimovića: Otkrio čemu delije da se nadaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA