Alkaraz kao furija! Španac hita ka tituli u Nemačkoj, prepustio Rusu samo dva gema u meču

Njih dvojica su na terenu proveli tek nešto više od sat vremena

  • 3
Karlos Alkaraz Foto: Tanjug/AP

Svetska teniska senzacija iz Španije, Karlos Alkaraz "oduvao" je Karena Kačanova u četvrtfinalu Hamburga sa 2:0, po setovima 6:0, 6:2 za nešto više od jednog sata igre.

Kačanov aposlutno nije imao šta da traži protiv izuzetno raspoloženog Alkaraza, kome je prvi set pripao bez izgubljenog gema. Samo 26 minuta je bilo dovoljno Špancu da dođe do tri osvojena brejka i tako dođe do vođstva od 1:0.

Da to nije slučajnost pokazao je i u drugom setu. Kačanov se mučio da dođe do prvog gema, ali je na kraju to uspeo. Osvojio je potom i još jedan gem, ali to je bilo sve od njega. Alkaraz je vezao pet gemova i došao je do pobede od 6:2.

Alkaraz će u polufinalu igrati protiv boljeg iz duela Aleks Molčan - Borna Ćorić.

Video: Alka(t)raz za Nadala: Mladi Španac srušio kralja šljake

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    22. jul 2022 | 21:05

    Jest i jaka titula!

  • N°1

    23. jul 2022 | 10:27

    Dobar je mali ali je kao i sve ostale danasnje zvezdice,sine i proleti,ostavi mali trag na teniskom nebu koji brzo prođe i zaboravi se....Tim,Borna,Zverev,Medvedev,Cicipas...ima tih malih zvezdica ali nikako da se zadrze na nebu.To što je trenutna situacija da su oni na tabeli ispred Novaka ili Nadala je splet nepostenih okolnosti jer da nije sve ove politike Novak bi dominirao na prvom mestu već 500 nedelja sa 25 GS počevši od onog otetog na US Openu kada je diskvalifikovan do danas,ne bi ni jedan ozgubio i sastavio bi sigurno zlatni slem sto većina ovih momaka i ne zna sta je....

  • Milorad

    23. jul 2022 | 01:09

    Jak mi igrac Kacanov, ranga Lajovica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA