Federer oduševljen Novakom, jednim komentarom raspametio navijače

Federer se raduje okupljanju "četvorice najvećih"

  • 1
Novak Đoković, Rodžer Federer Foto: Tanjug/AP

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković potvrdio je da će učestvovati na Lejver kupu koji se ove godine se održava u londonskoj O2 areni od 23. do 25. septembra, a njegovo učešće kompletiralo je novo okupljanje "velike četvorke". 

Naime, osim Novaka na ovom turniru će učestvovati i Rafael Nadal, kao i Endi Mari i Rodžer Federer koji je sa posebnom pažnjom reagovao na Srbina.

Tako je uz zajedničku fotografiju ostavio komentar: "Tim snova".

Naravno, ovakva reakcija oduševila jenavijače obojice tenisera, jer je Švajcarac dugo važio za nekog ko ne gleda sa odobravanjem na srpskog tenisera.

Da podsetimo, Lejver kup je takmičenje koje je pokrenuo Švajcarac Rodžer Federer sa svojim menadžerskim timom, a ime nosi po legendarnom australijskom teniseru Rodu Lejveru.

Tim Evrope nikada nije izgubio na Lejver kupu, slavivši u Pragu 2017, Čikagu 2018, Ženevi 2019. i Bostonu 2021. godine. Novak Ðoković se poslednji put na Lejver kupu takmičio 2018. godine u Čikagu.

Kada je reč o timu sveta, kapiten DŽon Mekinro za sada može da računa na Kanađanina Feliksa Ože-Alijasima, Amerikanca Tejlora Frica i Argentinca Dijega Švarcmana.

Video: Đoković leti iznad vode, bukvalno: Pogledajte Novakove vratolomije na specijalnoj dasci za surf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    23. jul 2022 | 15:53

    Kad vidim tim Evrope onda ostatku sveta ne preostaje ništa drugo nego da u singl mečevima protiv ovih igra sa parovima. Ni to nije garancija da će dobiti neki meč.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA