≫ 

Alkaraza nikad nismo videli ovakvog: Musetijev nesportski gest razbesneo mladog Španca

Italijan se nije poneo sportski i prema fer pleju

  • 0
Lorenco Museti, Karlos Alkaraz Printskrin: Youtube/Tennis TV

Karlos Alkaraz je doživeo svoj prvi poraz u finalu jednog turnira na ATP turu, pošto je u Hamburgu poražen od Lorenca Musetija sa 6:4, 6:7, 6:2 u veoma neizvesnom i napetom finalu i sada je na skoru od 5:1 u bitkama za trofej.

Museti je takođe veoma mlad, ima 20 godina, pa je ovo možda i stvaranje jednog novog velikog teniskog rivalstva u najavi.

A s obzirom njihov prvi finalni duel i sve okolnosti u njemu, veliki su izgledi da ćemo ih u budućnosti često gledati u bitkama za trofeje i u mečevima velike napetosti.

Napetosti i tenzije je blo i u ovom. Alkaraz je u drugom setu spasio čak pet meč lopti i na kraju došao do izjednačenja u setovima posle tajbrejka.

U završnici tog seta je viđen i nesportski potez Musetija, koji je razbesneo Alkaraza.

Naime, posle jednog poena, gde je bilo evidentno da je loptica dva puta udarila o podlogu, Museti se pravio kao da se ništa nije desilo, vratio je loptu, a to nije videla ni sudija, pa je poen na kraju pripao Italijanu.

To je razbesnelo Alaraza, koji je digao glas, burno protestovao kod sudije, a pokazivao je i u pravcu Musetija, ali on nije hteo da prizna da nije zaslužio poen.

Alkazara u ovakvom izdanju dosad nismo videli, jer je uglavnom smiren na terenu. Čak i posle ovakve brutalne krađe njegovi protesti i nisu izgledali preterano burni, a možete samo da zamislite šta bi se desilo da su ovako oteli poen Niku Kirjosu.

Pogledajte i sami kako je to izgledalo:

Video: Nadal: Alkazar je moj naslednik, on će srušiti Đokovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA