Đoković je čovek od čelika: Najbolji teniser sveta plivao u reci od 5 stepeni, a to mu nije prvi put

Njegov odmor koristi da se pripremi za iduću sezonu

  • 5
Novak Đoković Foto: Instagram / jugoslavkaric

Novak Đoković koristi slobodno vreme da odmara u Crnoj Gori gde se ujedno i priprema za eventualno učešće na US Openu, za koje bar trenutno nema pravo nastupa zbog kovid protokola i činjenice da nije vakcinisan.

On je na odmoru u Kotoru, a sada je iskoristio priliku da sa prijateljima i zapliva u reci Ljuta koja je poznata po tome što se radi o ledenoj planinskoj reci koja ima samo pet stepeni celzijusa, pa je zbog toga i pravi izazov da se neko oproba u njoj.

Ovo nije prvi put da se Novak Đoković obreo u ledene vode, pošto je i po instrukcijama Vima Hofa, ekspremnog sportiste, pre nešto više od dve godine odlučio da zapliva u ledenom potoku i tako odradi vežbe disanje.

Podsetimo, Novak Đoković još nije siguran da li će učestvovati na poslednjem Grend Slem turniru u godini koji se održava u SAD, pošto trenutnu propisi ove zemlje traže obaveznu vakcinaciju, što nije slučaj kod Novaka Đokovića, koji je iz istih razloga propustio i prvi veliki turnir u godini kojie je odigran u Australiji.

Video: Đokovićev novi snimak treninga u Crnoj Gori: Spremam se kao da ću igrati na US openu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA