Teniska legenda razočarana zbog tretmana koji ima Đoković: Ako Nadal osvoji jedan više GS...

Lendl smatra da politika ne sve da odredi ko je najbolji u istoriji

  • 2
Ivan Lendl Foto: Tanjug/AP

Legendarni češko-američki teniser Ivan Lendl komentarisao je status Novaka Đokovića i nemogućnost njegovog igranja na US Openu.

Lendl se trenutno nalazi u Puli, gde kao trener učestvuje na teniskom terenu veterana, a tokom karijere osvojio je osam Gren slem titula. Nedostaje mu samo Vimbldon, gde je dva puta stigao do finala, a bio je i "broj 1".

- Razočaran sam, nije pošteno da politika kroz prizmu vakcinacije odredi ko je najbolji teniser u istoriji. Nadam se da za 20 godina nećemo morati tako da gledamo Ako Novak Ðoković osvoji najviše grend slemova uprkos tome, mislim da ćemo imati odgovor. Ako Rafael Nadal na kraju završi sa jednim više, mislim da će morati da odgovara na pitanja o vakcinaciji i zbog čega Novak nije igrao - rekao je Lendl za hrvatsku televiziju "Nova" i dodao:

- Voleo bih da vidim nekoga sa dva, tri ili četiri GS trofeja više. Nebitno mi je ko će to biti, nemam favorita, samo zbog dobrobita odgovora na to pitanje, da sve bude jasno. A ne da se govori ''da je ovaj čovek mogao da igra, bilo bi drugačije, tvoj rekord nije dovoljno dobar''. To nije pošteno!

Video: Novak se obrće i okreće kao centrifuga: Pogledajte njegov trening kapuere

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    2. avgust 2022 | 11:31

    Napokon neko da kaže kako jeste......i on dolazi iz istočne Evrope a živi na Zapadu pa najbolje razume kako to ide.......

  • QQLELE

    2. avgust 2022 | 16:56

    Najača Ivanova izjava. Pitali ga novinari , šta mislite o travi, a njegov odgovor ," trava je za krave"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA