≫ 

Ništa od novog okršaja Đokovića i Kirjosa

Nik odlučio da ove godine ne igra na Lejver kupu

  • 0
Novak Đoković, Nik Kirjos, Vimbldon finale Foto: Tanjug/AP

Neizvesno je da li će Novak Đoković moći da zaigra na US Openu zbog toga što nije primio vakcinu protiv korona virusa, koja je za sada uslov za strane državljane da uđu u Sjedinjene Američke Države.

Ali, poznato je da će Đoković igrati na Lejver kupu, koji se ove godine održava u Londonu u O2 areni od 23. do 25. septembra, gde će tim Evrope igrati protiv tima Sveta.

U timu Evrope je "drim tim", najbolji igrači svih vremena, Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer, kao i nekada pridruženi član takozvane "velike četvorke" Endi Mari. Još dva člana će biti naknadno objavljena, a takođe su poznati i neki od njihovih rivala, koji su daleko ispod renomea i kvaliteta tima Evrope. To su Feliks Ože Alijasim, Tejlor Fric, Dijego Švarcman i Džek Sok.

Dva igrača će naknadno biti objavljena. Mnogi su tu očekivali Nika Kirjosa, koji je i dobio poziv, ali je odlučio da ne učestvuje na ovom turniru i to je saopštio na svom profilu na Instagramu.

- Nema Lejver kupa za mene ove godine. Želeo sam da svi znate. Potrebno mi je da provedem to vreme sa svojom porodicom i prelepom devojkom - poručio je Kirjos.

Inače, Kirjos je uspešno započeo "američku turneju" u okviru pripreme za US open, pa je tako osvojio turnir u dublu u Atlanti, a uspešno je započeo i ATP turnir u Vašingtonu, gde je bio bolji od Markosa Đirona sa 6:3, 6:2.

Video: Nik Kirjos se igra sa ajkulama, dok one seju strah po svetu: Hranio je i ogromne guštere

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA