≫ 

Beloruskoj teniserki odbijena viza za Kanadu, propušta turnir u Torontu

Ostaje pitanje zašto se to dogodilo

  • 0
Viktorija Azarenka Foto: AP/Tanjug

Legendarna beloruska teniserka Viktorija Azarenka sprečena je da nastupi na Rodžers kupu koji se ove sezone u konkurenciji dama održava u Torontu.

Azarenka je na svom Tviter nalogu podelila sa javnošću da je razlog njenog izostanka iz Toronta to što joj nije odobrena viza za ulazak u Kanadu.

Nekadašnja najbolja teniserka sveta ima prijavljeno boravište na Floridi, pa je ostao znak pitanja zašto joj nije dozvoljeno da uđe na teritoriju Kanade.

- Zdravo svima, želim da vas informišem da nažalost moram da se povučem sa turnira u Torontu, jer moja viza nije bila odobrena. To je veoma razočaravajuće. Veoma sam tužna što ću morati da propustim jedan od mojih omiljenih turnira. Volim da igram u Kanadi sa sjajnim navijačima i na mestu gde sam stekla puno prijatelja tokom proteklih godinama. Srećno svima na turniru, vidimo se u Sinsinatiju - poručila je Azarenka.

Popularna Vika je tako sprečena da brani četvrtfinale u kom je prošle godine u Montrealu poražena od sunarodnice Arine Sabalenke.

Video: Mali Amerikanac lud za Đokovićem: Non-stop mu šalje poruke na Instagramu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA