≫ 

Podrška Đokoviću iz Vašingtona: Mnogi su gledali u ceremoniju posle finala, ali retki su spazili ovaj detalj!

Još malo vremena je ostalo da se nešto promeni, jer sam turnir počinje za samo 21 dan, a kada počne glavni deo žreba, više ne će biti nade

  • 5
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Sve su manje šanse da će Novak Đoković učestvovati na US Openu zbog tamošnjih propisa da nevakcinisani stranci ne mogu da uđu u zemlju, ali kako je to sve izvesnije, sve je veća podrška koju dobija jedan od najboljih u istoriji tenisa.

Nakon što su Nik Kirjos i Džek Sok osvojili titulu u dublu na turniru u Vašingtonu, pojavio se jedan simpatičan detalj koji je oduševio Novakove navijače, a verovatnoće i samog Novaka.

Naime, dok je Amerikanac držao pobednički govor pored trofeja, u uglu ekrana su se pojavile dve ruke koje su ukazivale na simbol na kačketu, a na odevnom predmetu su se nalazili prepoznatljivi inicijali Novaka Đokovića.

Sam Danil Medvedev, prvi teniser sveta, pozvao je vlasti SAD da puste Novaka da nastupi na US Openu, a to čine i mnogi tamošnji senatori, ali i sportske ličnosti širom sveta.

Još malo vremena je ostalo da se nešto promeni, jer sam turnir počinje za samo 21 dan, a kada počne glavni deo žreba, više ne će biti nade.

Kladionice su se Novaka svrstale na ubedljivom prvom mestu favorita za osvajanje, a videćemo da li će i biti prilike da to i opravda.

Video: Đokovićev novi snimak treninga u Crnoj Gori: Spremam se kao da ću igrati na US openu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VasCo

    8. avgust 2022 | 08:06

    Da li naš Ambasador u SAD Marko Đurić nešto radi na temu igranja Novaka Đokovića? Red bi bio da se i on oglasi na ovu temu. Ipak je za ovu situaciju potrebna i politička volja, a to bi trebao da bude posao ambasadora. Ipak je Novak na neki način ambasador naše zemlje u svetu sporta.

  • Cv

    8. avgust 2022 | 09:51

    I ne treba da igra mora biti sve po zakonu

  • Kosta

    8. avgust 2022 | 13:36

    Postao mi već neopisivo antipatičan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA