≫ 

Krajinovićeva osveta Britancu, zakazao duel protiv Cicipasa

Uspešan start turnira u Sinsinatiju za srpskog tenisera

  • 0
Filip Krajinović Foto: Tanjug / AP

Filip Krajinović se plasirao u drugo kolo Mastersa u Sinsinatiju, pošto je sa 6:3, 6:4 savladao Britanca Danijela Evansa, i tako mu se revanširao za poraz u Montrealu pre sedam dana.

Napravio je Krajinović brejk na samom startu, već u drugom gemu i vrlo brzo je na semaforu stajalo 3:0. Krajinović je imao mali pad u sedmom gemu, kada mu je Evans vratio brejk i smanjio na 4:3.

Međutim, već u narednom Krajinović vraća brejk, a u narednom sigurno servira i bez izgubljenog poena potvrđuje osvajanje prvog seta.

U drugom setu nije bilo mnogo uzbuđenja. Krajinović je u trećem gemu propustio priliku za brejk, ali je iskoristio u petom, poveo je sa 3:2 i sigurnim servisima do kraja sačuvao prednost i plasirao se u drugo kolo.

Tamo našeg tenisera čeka četvrti nosilac Stefanos Cicipas, koji je bio slobodan u prvom kolu.

Cicipas i Krajinović su do sada igrali tri puta, a skor je 2:1 u korist Grka.

Pored Krajinovića, pobede u noćnom programu Sinsinatija zabeležili su Karlos Alkaraz protiv Mekenzi Mekdonalda, Danil Medvedev protiv Botika van de Zandšulpa i Marin Čilić protiv Emila Rusuvuorija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA