Šteta: Međedović izbacio prvog nosioca u Poljskoj, pa ispao na narednom koraku

Hamad nije mogao preko iskusnog Robina Hasea

  • 1
Hamad Međedović Foto: MN Press

Talentovani srpski teniser, Hamad Međedović nije uspeo da se plasira u četvrtfinale čelindžer turnira u Grodžisku Mazovjeckom u okolini Varšave, pošto je u drugom kolu eliminisan od iskusnog Robina Hasea iz Holandije u dva seta - 0:2 (4:6, 6:7).

Time je Međedović propustio veliku šansu da napravi iskorak dalje na ATP listi, pošto je pre dva dana na istom mestu savladao prvog nosioca turnira, Kamila Majšaka iz Poljske u dva seta i to na vrlo dominantan način ostvarivši pobedu karijere i prvu nad nekim od tenisera iz Top 100.

Ovoga puta, može se reći da je prelomio jedan manji pad koncentracije našeg tenisera u prvom setu. Igralo se u egalu sve do pred kraj prvog seta kada je Hase stigao do dve brejk lopte i iskoristio već prvu. Zatim je bez izgubljenog poena potvrdio osvajanje prvog seta.

Drugi set bio je nešto uzbudljiviji, pošto je tačno na njegovoj polovini viđena razmena brejkova. Do kraja se igralo u egalu, pa je tajbrejk "presekao" zavezani čvor, nažalost na stranu Hasea, koji je tri puta napravio mini-brejk i stigao do pobede.

Video: Đokovićev novi snimak treninga u Crnoj Gori: Spremam se kao da ću igrati na US openu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA