≫ 

Da li je ovo kraj nadanja da će Novak zaigrati na US Openu?

Svakako, čekalo se da Amerikanci podignu zabranu za sve nevakcinisane strance, jer je veća mogućnost postojala da se to dogodi, nego da individualno Novaku daju izuzeće

  • 11
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Od kraja Vimbldona, ušlo se u konstantnu diskusiju da li će Novak Đoković moći da igra na US Openu iako nije vakcinisan i čini se da polako dobijamo kompletnu sliku.

Sjedinjene Američke Države još uvek drže zabranu ulaska nevakcinisanim strancima u zemlju, a do početka poslednjeg Grend slema u sezoni je ostalo samo još četiri dana.

Kvalifikacije su već u toku na US Openu i početak glavnog žreba samo što nije počeo, a čini se da se i sam Novak pomirio sa činjenicom da neće moći na terenu da brani ulogu favorita.

Tome u prilog ide raspored na zvaničnom sajtu srpskog asa gde nije označen niti jedan događaj, pa se pretpostavlja da je priča već gotova.

Veliki broj potpisa viđen je na peticiji da Đoković zaigra na US Openu, mnogi zvaničnici iz SAD i slavni teniseri pozivali su tamošnju administraciju da promeni uredbu, ali do toga nije došlo.

Svakako, čekalo se da Amerikanci podignu zabranu za sve nevakcinisane strance, jer je veća mogućnost postojala da se to dogodi, nego da individualno Novaku daju izuzeće.

Srpskom teniseru nema niti jedan turnir trenutno na rasporedu, a najpre, ukoliko se obistini da više i nema nikakvih šansi da zaigra na US Openu, očekuje se njegovo učešće na Dejvis kupu u Valensiji sredinom septembra. Nakon toga, postoji mogućnost za prijave za takmičenja na Mastersu u Parizu i turniru u Tokiju koji je ove godine dobio oznaku iz serije 500.

Video: Nolemanija na oproštaju vaterpolista, igrači Italije se slikali sa teniskim asom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rola

    25. avgust 2022 | 10:20

    Koja glupost mesec dva dana se piše čas hoće čas neće Nole da igra u stvari svi znaju da neće ali treba neko stalno da čita vesti. Stvarno ste prevršili svaku meru a tek daru.

  • FARSA

    25. avgust 2022 | 10:25

    Dosta vise ,preteraste ga. oce - nece ! Svi znamo da nece. To I on dobro zna.

  • Srbin

    25. avgust 2022 | 10:20

    Svaka mu čast. Ne treba ni da igra... Kad najzdraviji čovek na svetu neće da se vakciniše, onda je to to... Evo vam svi trofeji jer biram šta ću da trpam u svoje telo... Legendo🇷🇸🇷🇸🇷🇸

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA