≫ 

Oglasio se US Open zbog Novaka Đokovića

Čelnici takmičenja morali su da donesu nova pravila

  • 9
Stadion, Tenis Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser Srbije Novak Đoković i definitivno neće nastupiti na ovogodišnjem US Openu.

Ovu vest objavio je Novak na društvenim mrežama, a odmah posle njega oglasili su se i organizatori takmičenja u Njujorku.

- Novak Đoković se povukao sa ovogodišnjeg žreba za US Open. Zvanična lista nosioca nije još uvek objavljena zbog žreba. Kako su kvalifikacije u toku, zbog Novakovog povlačenja nastupiće jedan "laki luzer".

- Novak je veliki šampion i na žalost neće moći da se takmiči ove godine. Kako nije u mogućnosti da uđe u zemlju zbog pravila o vakcinaciji federalne vlade koja se tiče onih koji nisu državljani SAD. Očekujemo Novak anazad na US Openu 2023. godine - stoji u saopštenju

Video: Novak stigao u Arenu: Svi su u delirijumu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bg

    25. avgust 2022 | 17:34

    Anglosaksonski zapad. Nije moguće da jedan Sloven bude naj u istoriji sporta. Mora to neko iz njihovog bolesnog društva. Australija, Usa, potomci kriminalaca, lopova, lažova, prevaranata, secikesa i takvi ti brane demokratiju, zdravlje i zemlju.

  • Gradjanin

    25. avgust 2022 | 17:13

    Ma necete i ne mozete ga unistiti, i bez US opena ove god on ce biti i vec je najbolji teniser planete svih vremena. Nole je pre svega gospodin za sve vas i sve vase promene bodovanja, izmene pravila, australija i sada ovo ne bi li ga vratili 100 koraka nazad nece ga izbaciti iz njegovog ritma jer je jednostavno mentalno prejak za sve vas. Nole je pre svega veliki covek sa velikim Č za sve vas jajare koji ne mozete da podnesete cinjenicu da mu ne mozete nista i da mu sve vase zavetw ne mogu nista. NOLE SAMO NAPRED NAJBOLJI SI !!!

  • Vanja

    25. avgust 2022 | 17:43

    A samo je trebao da primi vakcinu ili bar da ima papir da je primio. Ali njegov stav ga je kostao mozda i najboljeg svih vremena. I naravno vecina je ponosna sto je tako i besna na ostatak sveta. A svet je samo trazio nacin da ga razoruza. I nasli su a on nije bio smart da se prilagodi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA