≫ 

Amerikanac grmi: "Neki se raduju što Novak Đoković neće biti na US Openu, a mene hvata tuga"

On je siguran da su sa poslednjeg Grend slema u sezoni imali dovoljnu moć da utiču na odluke državnih vlasti povodom zabrane

  • 9
Novak Đoković Mateo Beretini tenis Foto: Tanjug/AP

Jedan od najvećih "saveznika" Novaka Đokovića u novonastaloj situaciji teniskog sveta, američki igrač Tenis Sandgren, u intervjuu za L'Ekip naveo je da je prlično tužan što se srpskom asu bez razloga zabranjuje učešće na US Openu, a da su pritom neki i srećni zbog te činjenice.

- Tenis je sebični, individualni sport po prirodi. Svi imaju svoje interese, pa kada se stvori ovakva situacija, niko neće ni da prst pomeri. Možda su neki i srećni što Novaka Đokovića neće biti u Njujorku, ali mene hvata tuga kako su se neki poneli. Sve je tužno, pogotovo to što organizator US Opena nije uradio dovoljno za Novaka - navodi Sandgren.

On je siguran da su sa poslednjeg Grend slema u sezoni imali dovoljnu moć da utiču na odluke državnih vlasti povodom zabrane nevakcinisam strancima da uđu u zemlju.

- Ne mogu nas naterati da mislimo da njihov glas nije bitan u svemu ovome. Tako bitan i moćan događaj može da utiče na promenu pravila ili da garantuje izuzeće za Đokovića. US Open se nije borio za Novaka i to je tužno i brutalno u isto vreme - kazao je Sandgren.

Video: Novak stigao u Arenu: Svi su u delirijumu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nešo

    28. avgust 2022 | 11:10

    Da ima podršku svoji kolega pa da niko ne igra mislim da bi organizaciji drugačije reagovali care naj bolji si

  • cuburac

    28. avgust 2022 | 13:23

    Danas je vecina tenisera sebicna i ljubomorna. Secam se nekad davno…… bojkotovali su Vimbldon zbog naseg Pilica. Danas nema sanse da se tako nesto desi. Pare, licni prestiz, ljubomora……tako je kako je ali zato pamti pa vrati. Novak isto tako ne treba da pomaze drugima koji su danas protiv njega. A bice prilike za tako nesto i to vrlo brzo. Videcete.

  • Demon graf i ja

    28. avgust 2022 | 09:16

    Eto kakva je njihova licemerna politika zato navijajmo svi u svetu za ,,PUTINA,, da istrebi sve ove neljude , naciste , resistent, zlocince zapadnjacke. Eto gde mi idemo u zagrljaj evropi na doradu da i od nas naprave neljude i olos kao sto su oni. Svi za PUTINAAAAA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA