≫ 

Medvedev pretio da će napustiti meč protiv Kirjosa: "Ako to još jednom urade, neću više da igram"

Danil je pokazao nezadovoljstvo između prvog i drugog seta, imao je žustru raspravu sa sudijom

  • 0
Danil Medvedev

Foto: AP/Tanjug

Ruski teniser Danil Medvedev zapretio je, pred početak drugog seta duela protiv Nika Kirjosa na US Openu, da će napustiti teren zbog ponašanja u loži australijskog tenisera!

Kirjos je ovaj meč dobio rezultatom 3:1, dok je u prvom setu viđen epski taj-brejk koji je Australijanac dobio sa 13:11. Zatim je uzeo pauzu od pet minuta za odlazak u toalet, dok je Medvedev tada verbalno napao sudiju, prenosi britanski "Ekspres."

- Oni to ne mogu da urade. Ako to urade drugi put neću igrati dok neko ne izađe. Upravo sam vam rekao da neću igrati ako to urade drugi put, jer ne mogu to da rade na moj servis - rekao je Medvedev, a zatim poručio i da će napustiti meč:

- Oni su u loži profesionalnog tenisera. Još jednm ako to urade na moj servis, ja neću više da igram!

Međutim, nije jasno šta je iznervoiralo Rusa koji je bez majice na sebi bio u svađi sa sudijom. S druge strane, pored Kirjosovog oca i devojke Kostin Haci, kao i uobičajenih prijatelja koji putuju s njim, u loži je od novih lica bio samo Tanasi Kokinakis kog je Nik izbacio u 1. kolu US Opena.

Tokom trajanja napetog taj-brejka, Kirjos je više puta urla ka boksu i govorio "reci mi gde je**no da serviram." Na svu sreću po njega, niko se nije javio da mu pomogne jer bi u tom slučaju Nik bio kažnjen. Podsetimo, treniranje na terenu je zabranjeno.

Video: Nik Kirjos se igra sa ajkulama, dok one seju strah po svetu: Hranio je i ogromne guštere

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA