≫ 

Australijski mediji: Novak Đoković će igrati u Melburnu sledeće godine!

Navodno je sve već spremno da mu se ukine zabrana dolaska na tri godine

  • 18
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Najbolji srpski teniser Novak Đoković moći će da igra na sledećem Australijan openu, iako je u januaru ove godine dobio zabranu ulaska na tri godine!

Ovu vest javlja australijski "Herald Sun" koji navodi da je Novaku dozvoljeno da se vrati u tu zemlju, što dodatno potvrđuje nedavne tvrdnje da je Kreg Tajli, direktor AO, lično rekao da će Đoković igrati u Melburnu.

Zabrana ulaska tri godine u Australiju se autoimatski dobija prilikom deportacije, a kako bi se ukinula potrebno je da se podnese žalba. S druge strane, "Herald Sun" tvrdi da Novak i njegovi advokati još nisu podneli žalili, ali da je "vrhuška" vlasti Australije odlučila da je poništi.

Nakon izbora koji su održani u maju 2022. u Australiji došlo je do promene vlasti. Dakle, svi oni koji su se ogrešili o Đokovića i deportovali ga, više nisu tamo. Novi ministar imigracije sada je Endrju Džajls i on je navodno već odlučio da ukine zabranu. Samo čeka Novakovu žalbu.

Video: Susret legendi: Srdačan pozdrav i lepe reči Đokovića i Batistute

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Demi

    11. septembar 2022 | 07:17

    Ovim su samo potvrdili da su ga namerno deportovali!!!! Teška seljana!!!

  • Mihailović

    11. septembar 2022 | 08:24

    Pozvali ga na turnir pa ga uhapsili kao kriminalca samo zato šta su oni promenili odluku kad je stigao u Melburn. A šta je sa diskrimisanim starosediocima Aboridžinima koje su ubijali i nisu imali nikakva prava, nisu imali pravo na državljanstvo, vodili ih pod stavkom FLORA i FAUNA...i danas je u Australiji praznik kad je uplovio prvi Britanski brod sa kriminalcima i prostitutkama, i počelo masovno ubijanje Aborodžina...

  • Kele

    11. septembar 2022 | 07:19

    Bravo za našeg Noleta a bravo i za novu vladu Australije. Dokaz da nije sve crno. Napred Nole, volimo teee.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA