Propao povratak Zvereva na teren: Otkriven mu edem u kostima, propušta i ostatak sezone?!

Reč je o povredi za koju oporavak može trajati od nekoliko nedelja do nekoliko meseci

  • 0

Nema kraja malerima za Aleksandera Zvereva, koji bi sada mogao da propusti ostatak teniske sezone zbog novih zdravstvenih problema koje ima.

Nemački teniser, koji je trebalo da se ove nedelje vrati na teren posle više od tri meseca pauze zbog povrede, nastupima u Dejvis kupu, saopštio je na konferenciji da se to neće dogoditi i da mu sledi nova pauza za koju ne zna koliko će trajati.

Zverev je bio sa timom u Hamburgu i trenirao prethodnih dana, ali ga je ponovo zadesio peh. Reč je o koštanoj edemi, odnosno, akumulaciji tečnosti u kostima koja se javlja najčešće kao posledica nekih prethodnih povreda kostiju.

- Razočaran sam što ću propustiti ovde da igram, jer mi je bio veliki cilj da igram u svom rodnom gradu i znam teren veoma dobro. Imam problem sa koštanim edemom koji mi uzrokuje velike bolove. Juče na treningu sam došao do momenta kada više nisam mogao da trčim ili hodam od bolova. Kasnije sam saznao da je reč o koštanoj edemi i da neću biti u mogućnosti da igram ovde. Nije pitanje koliko dana već nedelja ili verovatnije meseci će biti potrebno za oporavak - poručio je između ostalog Zverev.

On se nada da bi mogao da se oporavi do Mastersa u Parizu koji počinje 30. oktobra, ali čini se da je sva prilika da će u potpunosti propustiti završnicu sezone.

Podsećamo da se Zverev povredio u polufinalu Rolan Garosa protiv Rafaela Nadala, kada je nezgodno pao krajem drugog seta i u kolicima je morao da napusti teren da bi kasnije bilo potvrđeno da je imao višestruka pucanja ligamenata u skočnom zglobu. Od tada je bio van terena, a sva je prilika da se neće skoro vratiti.

Video: Zverev suspendovan sa ATP tura: Dobio uslovnu kaznu od godinu dana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA